With Me..

Pembuka Tirai..

WhAt TiMe NoW?

Ninety Nine Face with Miracle Mask



Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,
ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi.Rasailah
perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya.Anda pasti jatuh hati...


Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-


- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat
resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.


Harga Promosi


Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM40 free 15gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM44 free 15gm Miracle Mask
(Harga termasuk kos pos laju)


Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face + 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM56 free Sinus Herbs
Sabah & Sarawak : RM59 free Sinus Herbs




Pakej 3 ( 100gm Ninety Nine Face + 100gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM95 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub
Sabah & Sarawak : RM100 Free 2 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub


Pakej 4 ( 50gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM100 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face
Sabah & Sarawak : RM105 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face




Pakej 5 ( 100gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM125 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face
Sabah & Sarawak : RM130 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face


Pakej 6 (300gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM186 free Sinus Herbs + 50gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM190 free Sinus Herbs + 50gm Miracle Mask


Pakej 7 (300gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM240 free 2 Sinus Herbs + 50gm M.Mask + 40gm Hair Mask + pos laju
Sabah & Sarawak : RM245 free 2 Sinus Herbs + 50gm M.Mask + 40gm Hair Mask + pos laju


Testimoni
Sebelum Selepas


salam k.nur, testimoni ni ikhlas dari sy..sy sgt berpuas hati dgn produk 99face n mask. selama ni mcm2 produk yg sy pakai..mcm2 salon kecantikan sy pegi,tpi masih xdpt selesai kan masalah jerawat n parut.dari produk yg paling mahal smpai la yg paling murah,suma sy da cuba.kalau ada kesan pn, tu xkn tahan lama.kdg tu geram sgt , bnyk aktiviti trbatas.sy segan nk berdepan dgn org ramai. syukur dpt jmpe produk akak,sy terus try..alhamdulillah , kesannya mcm yg akak dpt tgk..rmai kwn2 asik tnya apa rahsia..sy percaya pd produk ni dan akan ttp terus gunakan nya!! jerawat lagi , produk ni ttp dihati..!! thanks a lot akak...-RUSHDA-




Testimoni 1


"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."
- zuranida othman -


Testimoni 2


sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -


Testimoni 3


"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.."
- Noor Aida Ayu -


Testimoni 4


Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...
- Ahmad Sobri -


Testimoni 5


kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22
- Suhaib -


Testimoni 6


"Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni."
- Nik Norazlinawaty -


Testimoni 7


"salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask." - sharifah azlia-


Testimoni 8


"Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?"
- Nur Muhammad -


Testimoni 9 ( Regular customer )


salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar...alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy..dh dkt 3 bln dh pakai...alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm? - Zuranida Othman -


Testimoni 10 ( Regular customer )


"Askum k.nur,sy punya parut di leher dan muka sikit2 semakin pudar...Alhamdulillah" - Shamsul -


Testimoni 11


"salam kaka Nur, sy liana dr JB..baru mggu gna 99Face + Miracle Mask, smlm (01052010) jumpa spupu n ibu saudara, mereka mngatakan kulit muka sy smkin licin, kurang bekas jerawat dan smakin cerah..alhamdulillah..mmg kalo xde kerja Miracle Mask mmg sy tepek kan seluruh muka..MMG BEST..double THUMB UPS...thanks kak Nur" - Norliana Binti Ibrahim -


Testimoni 12


"salam k.nur..sy da try mask n 99 face selama seminggu..kesan sgt ketara.muka sy da xberminyak lagi , jerawat da xd n parut pun da pudar..best sgt! syukur sgt dpt jumpe produk akak..sy akan jadi pelanggan setia akak!! kakak n adik sy asik tanya je rahsia sy neh..hehe n sy rekemen kan kat diorang.." - rushda hadzira ismail -


Testimoni 13


"salam kak, bole x sy promo produk akak kat blog sy?sbb sy sndr mengakui keberkesanan 99face n miracle mask...b4 ne sy da pakai produk yg brtus2 ringgit..tp sukur la bru 3ari guna 99face n miracle mask kesannya mmg menakjubkan...muka licin,jerawat kecut,parut pudar.." - Suhaila Matussin -


Testimoni 14


"Salam kaknur,syira nk order lg m.mask tu la..mama n adk sume nk pkai..smlm syra p wat facial ksi picit kuar sume whthead tu bru ok ckt muke xde biji2..mlm td pkai mask hlg parut2 itam tu kak,skrg tgl ckt lg...bru 2kali pkai..klo smgu mst hlg kot..mama pun ckp muka syra pg ni nmpk cerah ckt...huhu suke2...:-)" - Syira Mohd -






Cara Menggunakan Ninety Nine Face


1.Bersihkan tangan,tidak perlu basahkan muka dahulu.
2.Tuang 1/2 sudu teh Ninety Nine Face atas tapak tangan,letak sedikit air.
3.Gosok dulu ditapak tangan sebelum scrub muka perlahan-lahan.Fokus lebih lama pd bahagian yg kasar dan berparut,elakkan scrub atas jerawat(cuma sapu shj)
4.Biar kering di muka selama 2-5 min dan bilas hingga bersih.Tidak perlu lagi menggunakan toner dan juga pelembab.

Ninety Nine Face with Miracle MaskSocialTwist Tell-a-Friend

0 ulasan:

TAZKIRAH

Perniagaan merangkumi 9/10 punca rezeki. Rasulullah SAW bersabda: "Hendaklah kamu berniaga kerana sesungguhnya sembilan bahagian dari rezeki berada di dalam perniagaan." (Riwayat Ibrahim al-arabi dari Na'im ibn Abdurrahman) . Peniaga yang jujur lagi amanah akan bersama para Nabi, para Siddiqin dan para Syuhada di akhirat (Riwayat Imam at-Tarmizi dan al-Hakim dari Abu Sa'id r.a.) Dan tinggalkanlah Dosa yang nampak dan yang tersembunyi, Sesunguhnya orang-orang yang mengerjakan dosa, kelak akan diberi pembalasan (pada hari kiamat), disebabkan apa yang mereka kerjakan. Surah Al An'aam, Ayat 120

sila ambil perhatian!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

POSTAGE COST


Pos Daftar = RM5.00
(^klik utk status penghantaran)

Pos Laju = RM6.00 @ bergantung kepada berat parcel
(^klik utk status penghantaran)

Note : Sabah & Sarawak, harga pos laju diberitahu kemudian.

-Tracking Number akan diberikan sebaik sahaja bungkusan diposkan.
-Kehilangan bungkusan sebelum sampai kepada penerima adalah tanggungjawab Pos Malaysia Berhad.

-Kehilangan bungkusan setelah sampai kepada alamat penerima adalah tanggungan Penerima
. ...................................................................................
ORDER RULES AND REGULATIONS
_______________________________

1- sebarang pembelian sila maklumkan dahulu DI: EMAIL:QisQasCollections@ymail.com
SMS:0196514641
Emel/SMS produk yang anda inginkan.

2-Tempahan melalui e-mel & sms akan diberi maklum balas oleh pihak kami. Segala pembayaran hendaklah dalam masa 5 hari. Jika tidak, tempahan ada DIBATALKAN.

3-Buat pembayaran ke akaun saya .pembayaran melalui :
-MAYBANK
-BANK RAKYAT
-KIRIMAN WANG EKSPRES(kaunter Pos Malaysia)
No. akaun akan dimaklumkan selepas pengesahan pesanan.


4-Emel/SMS maklumat pembayaran yang telah dibuat seperti nama, jumlah bayaran, tarikh transaksi, masa transaksi dan bank bayaran di buat.

5- Penghantaran hanya akan dibuat selepas pengesahan pembayaran.

6-PEMBATALAN TEMPAHAN - sila beritahu dalam tempoh 5 hari selepas tempahan shaja SEBELUM PEMBAYARAN!

4- Sila berfikir sedalam-dalamnya sebelum membuat tempahan. :): Pihak QisQas COLLECTIONS tidak bermaksud untuk menyusahkan para pelanggan yang budiman. INI UNTUK MENGELAK KEJADIAN YG TIDAK DIINGINI..

Terima kasih atas kerjasama anda dan Selamat Membeli-belah di QISTINA & QASRINA COLLECTIONS.



Anda Tidak Perlu Risau..Segala Urusniaga Dengan pihak kami Dilakukan Secara Jujur.....!!

join at FB

jom tukar link

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

MaRi SiNgGaH Di SiNi

ORDER FORM

Name:
Parcel recipient name: (if this is different from your name)
Shipping address
Email Address:
Contact No.:
Product code:
Detail Order:
Mode of payment:
Shipping Order:

Click here to put a form like this on your site.

kira dulu


For more widgets please visit www.yourminis.com

jom join contest nie..

ShoppingLifestyle Magazine Readers' Contest: Win A Louis Vuitton Neverfull Bag

My Love

mehla..

JoiN uS...lets to talk..


ShoutMix chat widget
Powered by Blogger.


awak yg ke berapa..

Followers

how many guest for today?

My RefERreR

About Me

My photo
hai..namaku ANA .berumur 28.ku adlh seorg isteri kpd seorg suami yg bagiku tramat sempurna...ibu kpd 3 org puteri.puteri sulung di alam abadi,2 puteri masih di sisi..bakal menerima cahayamata yg ke-empat..ibu sayang kamu semua... .

lets go {822}








SHOPPING

MOMMY

Miracle Mask

Miracle Mask
ingin kulit muka menjadi gebu dan cantik dipandang?..mari dapatkannya disini.

Koleksi Baju Untuk anda ..fesyen terkini..

Koleksi Baju Untuk anda ..fesyen terkini..
produk LATINA FASHION
There was an error in this gadget

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Kategori/Status

Aksesori /Penjagaan Bayi & Ibu

Perkakas/ Penjagaan Rumah & Peribadi

Fesyen & Aksesori

PRODUK HPA BERLANDASKAN ISLAM

PRODUK HPA BERLANDASKAN ISLAM
Mari bersama kita naikkan taraf makanan produk islam di dalam kehidupan kita,,segala satu macam jenis produk untuk kepentingan seharian kita.dapatkan di sini
There was an error in this gadget
Colors Catalog by Maya