With Me..

Pembuka Tirai..

WhAt TiMe NoW?


Ronasutra Mineral Powder
TERMURAH DI PASARAN RM45 SEKOTAK !!!

Kulit Sensetif? Berjerawat? Solekan Tak Tahan Lama?

Wajah anda mungkin alah pada bedal solekan biasa, bedak telkum atau sunblock cecair. Berubahlah kepada pilihan yang lebih baik!
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image001.png

Ronasutra Mineral Powder
(Kekal sehingga 16 jam)

Diperbuat dari 100% tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindung, merawat & merapi wajah anda.

Berfungsi sebagai pelindung matahari, faundation serta bedak solekan.

Bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi!

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image004.png
Alami Perbezaannya hari ini !

  • Melindungi kulit dari sinar UV matahari, habuk, kotoran dan bakteria;
  • Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resdung, iritasi kulit disebabkan peeling, pori kulit yang besar serta kulit berminyak/kering;
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, umur & jantina;
  • Boleh dipakai semasa waktu tidur tanpa mudarat;
  • Merapi & menyerikan wajahdengan hanya satu sapuan. Tidak perlu guna faundation berasingan. Serbuk halus& lembut, tidak kelihatan bertepung. Tahan lama & menghalang kulit berminyak.
  • Formula halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/haji;
  • Tiada tarikh luput.
Ronasutra Mineral Powder
(Kekal sehingga 16 jam)
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image001.png
HARGA PROMOSI :
RM 48.00 RM 45.00 (SEMENANJUNG)
RM 52.00 RM 48.00 (SABAH & SARAWAK)

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image008.png
JENIS-JENIS PRODUK

PRODUK
KESESUAIAN KULIT
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image010.png
Ronasutra Mineral Powder in Cream Peach (01)
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Cream Peach for pinkish, fairer skin tones.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image012.jpg
untuk kulit cerah kemerahan
(MENJADI PILIHAN RAMAI)
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image014.png
Ronasutra Mineral Powder in 'Sawo Yellow' (02)
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Sawo Yellow – for yellowish, fairer skin tones.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image016.jpg

untuk kulit cerah kekuningan
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image018.png
Ronasutra Mineral Powder 'Natural Buff' (03)                 
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Natural buff for yellowish, medium skin tones.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image020.jpg

untuk kulit sederhana kekuningan
(MENJADI PILIHAN RAMAI)
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image022.png
Ronasutra Mineral Powder 'Honey' (04)
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Honey – for reddish, medium skin tones.
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image024.jpg
untuk kulit sederhana kemerahan
http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image026.png
Ronasutra Mineral Powder 'Mocha' (05)
2-in-1 Foundation & Powder made from 100% minerals. Mocha – for yellowish/ reddish darker skin tones.
untuk kulit gelap

CARA PENGGUNAAN
Tips untuk menggunakan mineral makeup ni. Kebanyakan daripada pengguna masih lagi tidak biasa dengan penggunaan mineral makeup. Takut kalau tersalah guna, akan mengakibatkan pembaziran & nampak kurang natural. Menggunakan mineral make up sepatutnya digunakan bersama brush iaitu KABUKI brush. Kabuki brush sangatt lembut, meratakan mineral powder (menutup pores dgn efektif) & menjimatkan penggunaan mineral powder. Tapi disebabkan harga KABUKI brush ni agak mahal, tak ramai yg nak melabur semataa-mata untuk brush. But brush is one of the important factor when using mineral makeup.

http://rizi-biz.com/wp-content/themes/visoko-rizi/images/rona/image028.png



  1. Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder.


  2. Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span.Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.


  3. Gunakan brush kecil(brush utk eyeshadow),untuk menutup cela atau parut dimuka anda. (Seperti guna concealer)


  4. Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar)atau span pada bekas penutupdan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.


  5. Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan(circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.


  6. Anda boleh mengulang langkah diatasutk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher.


  7. Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warnautk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini :-
  • Contohnya, utk shading di bahagian pipi gunakan ton warna sedikit gelap dari ton yg digunakan pada base kulit anda. (shading gelap di tepi pipi utk efek muka sedikit tirus). Utk kulit cerah yg sgt pucat, selepas guna base 01 yg sesuai dgn warna kulit, boleh gunakan sedikit ton 02 atau 03 utk menambahkan sedikit warna kulit.
  • Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.
HARGA PROMOSI
Produk
Harga Promosi Sekotak
Ronasutra Mineral Powder
RM 45.00 (Sem. M’sia) & RM 48.00 (M’sia Timur)



SocialTwist Tell-a-Friend

0 ulasan:

TAZKIRAH

Perniagaan merangkumi 9/10 punca rezeki. Rasulullah SAW bersabda: "Hendaklah kamu berniaga kerana sesungguhnya sembilan bahagian dari rezeki berada di dalam perniagaan." (Riwayat Ibrahim al-arabi dari Na'im ibn Abdurrahman) . Peniaga yang jujur lagi amanah akan bersama para Nabi, para Siddiqin dan para Syuhada di akhirat (Riwayat Imam at-Tarmizi dan al-Hakim dari Abu Sa'id r.a.) Dan tinggalkanlah Dosa yang nampak dan yang tersembunyi, Sesunguhnya orang-orang yang mengerjakan dosa, kelak akan diberi pembalasan (pada hari kiamat), disebabkan apa yang mereka kerjakan. Surah Al An'aam, Ayat 120

sila ambil perhatian!

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

POSTAGE COST


Pos Daftar = RM5.00
(^klik utk status penghantaran)

Pos Laju = RM6.00 @ bergantung kepada berat parcel
(^klik utk status penghantaran)

Note : Sabah & Sarawak, harga pos laju diberitahu kemudian.

-Tracking Number akan diberikan sebaik sahaja bungkusan diposkan.
-Kehilangan bungkusan sebelum sampai kepada penerima adalah tanggungjawab Pos Malaysia Berhad.

-Kehilangan bungkusan setelah sampai kepada alamat penerima adalah tanggungan Penerima
. ...................................................................................
ORDER RULES AND REGULATIONS
_______________________________

1- sebarang pembelian sila maklumkan dahulu DI: EMAIL:QisQasCollections@ymail.com
SMS:0196514641
Emel/SMS produk yang anda inginkan.

2-Tempahan melalui e-mel & sms akan diberi maklum balas oleh pihak kami. Segala pembayaran hendaklah dalam masa 5 hari. Jika tidak, tempahan ada DIBATALKAN.

3-Buat pembayaran ke akaun saya .pembayaran melalui :
-MAYBANK
-BANK RAKYAT
-KIRIMAN WANG EKSPRES(kaunter Pos Malaysia)
No. akaun akan dimaklumkan selepas pengesahan pesanan.


4-Emel/SMS maklumat pembayaran yang telah dibuat seperti nama, jumlah bayaran, tarikh transaksi, masa transaksi dan bank bayaran di buat.

5- Penghantaran hanya akan dibuat selepas pengesahan pembayaran.

6-PEMBATALAN TEMPAHAN - sila beritahu dalam tempoh 5 hari selepas tempahan shaja SEBELUM PEMBAYARAN!

4- Sila berfikir sedalam-dalamnya sebelum membuat tempahan. :): Pihak QisQas COLLECTIONS tidak bermaksud untuk menyusahkan para pelanggan yang budiman. INI UNTUK MENGELAK KEJADIAN YG TIDAK DIINGINI..

Terima kasih atas kerjasama anda dan Selamat Membeli-belah di QISTINA & QASRINA COLLECTIONS.



Anda Tidak Perlu Risau..Segala Urusniaga Dengan pihak kami Dilakukan Secara Jujur.....!!

join at FB

jom tukar link

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

MaRi SiNgGaH Di SiNi

ORDER FORM

Name:
Parcel recipient name: (if this is different from your name)
Shipping address
Email Address:
Contact No.:
Product code:
Detail Order:
Mode of payment:
Shipping Order:

Click here to put a form like this on your site.

kira dulu


For more widgets please visit www.yourminis.com

jom join contest nie..

ShoppingLifestyle Magazine Readers' Contest: Win A Louis Vuitton Neverfull Bag

My Love

mehla..

JoiN uS...lets to talk..


ShoutMix chat widget
Powered by Blogger.


awak yg ke berapa..

Followers

how many guest for today?

My RefERreR

About Me

My photo
hai..namaku ANA .berumur 28.ku adlh seorg isteri kpd seorg suami yg bagiku tramat sempurna...ibu kpd 3 org puteri.puteri sulung di alam abadi,2 puteri masih di sisi..bakal menerima cahayamata yg ke-empat..ibu sayang kamu semua... .

lets go {822}








SHOPPING

MOMMY

Miracle Mask

Miracle Mask
ingin kulit muka menjadi gebu dan cantik dipandang?..mari dapatkannya disini.

Koleksi Baju Untuk anda ..fesyen terkini..

Koleksi Baju Untuk anda ..fesyen terkini..
produk LATINA FASHION
There was an error in this gadget

jeng jeng jeng

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Kategori/Status

Aksesori /Penjagaan Bayi & Ibu

Perkakas/ Penjagaan Rumah & Peribadi

Fesyen & Aksesori

PRODUK HPA BERLANDASKAN ISLAM

PRODUK HPA BERLANDASKAN ISLAM
Mari bersama kita naikkan taraf makanan produk islam di dalam kehidupan kita,,segala satu macam jenis produk untuk kepentingan seharian kita.dapatkan di sini
There was an error in this gadget
Colors Catalog by Maya